U heeft het gevonden: een marketingbureau in Arnhem dat doorgaat waar anderen afhaken

VDB Communicatie beperkt zich nadrukkelijk niet tot alleen maar het duidelijk, opvallend en overtuigend overbrengen van uw boodschap. Als we denken dat uw product of dienst verbetering behoeft, gaan we niet klakkeloos voor u aan de slag. Dat zou een verspilling van uw geld zijn. Liever zijn we we u van dienst met suggesties voor verbeteringen. Daar gaan we zo nodig heel ver in.

Een mooi voorbeeld is het product dat u hierboven ziet afgebeeld. Een zogenoemde geluksballon die door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit werd verboden, maar door onze inspanningen zodanig werd aangepast dat hij nu weer vrij verkrijgbaar is. Sterker nog, het verbeterde product is zelfs gepatenteerd.

Bij iedere opdracht, kijken we kritisch of de 4 klassieke P's uit de marketingmix (product, promotie, plaats, prijs) in balans en in orde zijn. Is dat niet het geval, dan sleutelen we er samen met u aan. Daarmee gaan we een paar stappen verder dan de meeste van onze collegabureau's.

Spreekt deze aanpak u aan, bel dan vandaag nog (026) 445 66 59 of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor een inspirerende, kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Als het tussen u en ons klikt, maken we daarna met alle plezier een al even vrijblijvend en kosteloos voorstel.